zoeken
ILU_ASE-Produktmotiv_16z9_FHD.jpg

Bekisting voor een perfect frameMet Schöck ASE bekistingselementen

De Schöck ASE bekistingselementen voor beton vervangen traditionele bekistingen van hout of polystyreen. Deze bekistingstechniek voor betonbouw zorgt voor een hoogwaardige afsluiting bij de productie van balkons, trappen, plafonds en muren.

meer

Eenvoudig en economisch

Of het nu gaat om balkons of deur-, venster- of trapopeningen; met de Schöck ASE verloren bekisting krijgt elk bouwonderdeel van beton een perfect frame. Het verwijderen en afvoeren van traditionele plafond- en muurbekistingen is met Schöck ASE niet langer nodig. Dit zorgt op de bouwplaats voor een logische en voordelige manier van werken.

De eenvoudige montage van de prefab delen vergemakkelijkt het werk en zorgt voor kostenbesparingen. Bij levering is de bekisting klaar voor inbouw. De elementen moeten alleen nog op lengte of in verstek worden gezaagd. ASE bestaat uit sterk verdicht vezelbeton en vertoont een opvallend hoge stabiliteit. De dichtingsstrip verhindert dat het bekistingselement onder fijne betondeeltjes (cementmelk) komt te zitten.

Met de bekistingstechniek van Schöck is verdere nabewerking overbodig en zijn alle openingen snel toegankelijk voor bouwvakkers en bezoekers.

Het ruime productassortiment voor deuropeningen, balkons en trappen zorgt voor flexibiliteit in het bouwproces.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Downloads
Brochures
Brochure ASE
pdf, 337,73 KB (25.02.2020)