zoeken
ILU_BOL_Produktmotiv-Bole_16z9_FHD.jpg

De ideale ponswapeningMet Schöck Bole®

Door kolommen ondersteunde vloerplaten bieden in openbare en industriële gebouwen veel voordelen. Er is meer plaats en ze bieden voordelen bij de indeling van de ruimte. Zo kunnen niet dragende, verplaatsbare wanden gebruikt worden, kan de volledige verdiepingshoogte worden benut en luchtkanalen en leidingen eenvoudiger geplaatst worden.

meer

De eenvoudige ponswapening

Bij deze bouwwijze moet er voor gezorgd worden dat de vloerplaat voldoende gewapend is om doorponsen van de kolommen te verhinderen. Dit kan op eenvoudige en zekere wijze met Schöck Bole®

Een traditionele ponswapening bij zwaarbelaste vloerplaten gaat vaak gepaard met ingewikkelde wapeningsoplossingen. Traditionele oplossingen zijn moeilijke af te wapenen en vragen veel arbeid op de werf. Een praktische oplossing hiervoor is Schöck Bole®.  

Het Bole® systeem bestaat uit wapeningsstaven met aan beide zijden deuvelkoppen, gelast op afstandshouders. Deze wordt eenvoudig geplaatst in de vloerplaat. De inbouw wordt efficiënter en biedt een aanzienlijke tijdsbesparing op de werf. Van de Bole® ponswapening zijn er een aantal varianten beschikbaar:

  • Bole®-U is geschikt voor toepassing op de onderwapening van de vloer
  • Bole®-O is geschikt voor toepassing op de bovenwapening van de vloer
  • Bole®-F is voor toepassingen bij prefab schilvloeren

Deze Bole® typen worden inbouwklaar geleverd. Ze zijn een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de doorponswapening van betonnen vloerplaten.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Downloads
Brochures
Brochure Schöck Bole®
pdf, 545,95 KB (08.07.2019)
Prestatieverklaring
Prestatieverklaring Schöck Bole®
pdf, 57,41 KB (05.09.2017)