zoeken
Werken bij Schöck

Werken bij SchöckWij staan voor:

Wat men graag doet, doet men goed

Wie zijn werk met plezier doet, kan meer bereiken. Als informele organisatie hechten wij daarom veel waarde aan samenwerking en collegialiteit. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant. Dit zien wij als de belangrijkste bouwstenen voor onze ondernemingscultuur.

meer

Wij hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers en creëren de ideale werkomgeving om te presteren en te groeien. Onze werknemers krijgen de kans zelfstandig te werken en zijn of haar bijdrage te leveren aan het gezamenlijke succes van Schöck.

De positieve en respectvolle atmosfeer en goede onderlinge samenwerking dragen bij aan de productiviteit van onze onderneming. Onze werknemers vullen elkaar aan en inspireren elkaar om het beste resultaat te behalen. Wij zijn dan ook trots op onze jarenlange samenwerking met onze medewerkers. Zij zijn het hart en de motor van onze onderneming.

Onze weg naar succes

Economisch denken en een eerlijke en werknemersgerichte bedrijfscultuur versterken elkaar bij Schöck. Door het een kan het ander langdurig succesvol zijn en zijn wij als onderneming in staat topprestaties te leveren.

De klanttevredenheid bepaalt onze kwaliteit. Een hoge tevredenheid moedigt ons aan om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de marktomstandigheden. Onze medewerkers leveren dagelijks topprestaties om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.

Als collega zijn wij toegewijd en sociaal. Wij helpen en motiveren elkaar en geven eerlijke feedback. Daarmee creëren we een veilige werkomgeving waarin succesvol zijn en fouten maken even belangrijk zijn. Van fouten maken leert men en wij zien dit als belangrijk onderdeel van het proces.

Vacatures

Bent u de project engineer die precies weet hoe u de klantvraag invult? En weet u als geen ander het bouwproces te begeleiden? Wilt u werken in een dynamisch bedrijf, waar innovatie en vooruitstrevendheid voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar u!

Welkom bij Schöck!

Schöck België BV is gevestigd in Gentbrugge en onderdeel van de internationaal opererende Schöck Groep. Wij zijn een sterk groeiende organisatie en toonaangevend in de ontwikkeling van bouwsystemen op het gebied van verankering- en betontechniek. Met onze producten bieden wij bouwfysisch hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan duurzame en gezonde bouw. Onze kernproducten zijn Isokorb® thermische onderbrekingssystemen en Combar® glasvezelwapening voor betonconstructies. Ons motto: Samen bouwen aan morgen.

Wij verzorgen binnen de Schöck Groep de verkoop en engineering van innovatieve systemen voor de Belgische markt. Daarnaast leveren wij technische (verkoop) ondersteuning aan onze partner in Luxemburg. Door de groei van de organisatie is er binnen ons team Engineering een vacature voor een “Project Engineer”.

Functie:

Als project engineer bent u verantwoordelijk voor de calculatie en opvolging van projecten, de uitwerking van technische adviezen van het cliënteel.

Concreet betekent dit:

 • Na een gedegen inwerkperiode bepaalt en berekent u de producten van Schöck voor bouwprojecten.
 • U maakt offertes voor de producten van Schöck en beheert en coördineert het offertebestand.
 • U geeft technisch advies over Schöck producten aan ingenieurs, architecten, aannemers en klanten.
 • In overleg met de Salesmanager volgt u offertes en adviezen op vanuit de binnendienst.
 • U ondersteunt ook de verkoop administratie.
 • U bent voor deze partijen een belangrijke schakel en verbindende factor in de realisatie van projecten.

Wij zoeken:

Een nieuwe collega die gevoel heeft voor techniek, affiniteit met geautomatiseerde systemen (CRM/SAP), kennis van AutoCad en het leuk vindt om zowel in overleg als zelfstandig te werken. Daarnaast bent u klantgericht, oplossingsgericht en efficiënt. U kunt goed omgaan met een hoge werkdruk, bezit goede contactuele eigenschappen en bent communicatief sterk.

Kwalificaties:

 • Minimaal een hogere opleiding bouwkunde of relevante ervaring in deze sector;
 • Eventueel aanvullende technisch en of commerciële opleidingen en ervaring;
 • Ervaring met AutoCad
 • Technisch inzicht en plannen kunnen lezen
 • Goede contactuele vaardigende aan de telefoon
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en schrift. Duits is een pre.

Wij bieden:

Wij bieden u een job in een hecht team en een jonge organisatie met korte communicatielijnen. Onze werksfeer is collegiaal en informeel. Daarnaast geven wij een marktconform salaris en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wordt u onze collega?

Bent u geïnteresseerd, stuur dan uw CV en motivatie naar info@schock-belgie.be t.a.v. John Stal

Heeft u vragen?

Bel naar John Stal op het nummer 0032 9 261 0070 of mail naar info@schock-belgie.be.

www.schock-belgie.be

BIL_MA_Dummy-weiblich-2017_16z9_FHD.jpg

Wendy Detert Oude Weme

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: w.detert@schock.nl