zoeken
ILU_CO_Combar–Produktmotiv_16z9_FHD.jpg

Als staal zijn grenzen bereiktSchöck Combar® glasvezelwapening

Staal is al decennialang het belangrijkste wapeningsmateriaal in beton. In corrosieve en elektromagnetische omgevingen voldoet wapeningsstaal vaak niet aan de bescherming- en weerstandseisen die worden gesteld. In deze gevallen biedt Schöck Combar® glasvezelwapening een uitkomst.

meer

Een uniek materiaal

Schöck Combar® is chemisch resistent, niet elektrisch geleidend, niet magnetisch, thermisch isolerend, makkelijke verspaanbaar en corrosiebestendig. Dankzij deze unieke materiaaleigenschappen biedt Schöck Combar® glasvezelwapening de beste wapeningsoplossing wanneer staal zijn grenzen bereikt.

Schöck Combar® wordt onder meer toegepast in bouwprojecten waarbij sprake is van zwerfstromen, zoals bij spoorlijnen, tramtracés en transformatorhuizen. Daarnaast is Combar® niet magnetisch en wordt het gebruikt bij de bouw van laboratoria en ziekenhuizen. Door de goede verspaanbaarheid van Combar® wordt het ingezet bij tunnelbouw om slijtage van de boorkop te verminderen.

De unieke materiaaleigenschappen, hoge treksterkte en flexibiliteit maken van Schöck Combar® glasvezelwapening de beste oplossing voor bijzondere bouwprojecten.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Combar®
pdf, 1,81 MB (06.09.2010)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)