zoeken
Schöck IDock® rand- en sparingselement voor achteraf montage

Schöck IDock®

Schöck IDock® bestaat uit een rand- en sparingselement. Het randelement dient om de exacte positionering van het sparingselement ten opzichte van de vloerwapening te realiseren. Het randelement wordt op maat gezaagd en aan de randbekisting bevestigd. Het sparingselement bestaat uit geprofileerde elementen en vormt samen met het randelement de uiteindelijke uitsparing in de vloerplaat.

 

meer

Er zijn twee typen IDock® elementen beschikbaar:

Schöck IDock® 1

Schöck IDock® 1 is te gebruiken in combinatie met Schöck Isokorb® module elementen met een hoogte van 160 tot 250 mm. Schöck IDock® 1 is daardoor ook geschikt voor grote uitkragingen, of zwaar belaste balkons.

Schöck IDock® 2

Schöck IDock® 2 wordt toegepast als er beperkte ruimte is voor het plaatsen van de Schöck IDock® elementen. Bijvoorbeeld wanneer een randbalk wordt gebruikt en de bovenwapening in conflict zou kunnen komen met het sparingselement. Schöck IDock® 2 heeft een kleinere diepte aan de vloerrand en is toepasbaar in combinatie met Schöck Isokorb® module elementen met  een hoogte van 160 tot 200 mm.

Highlights
Moduulelementen

De standaard Schöck Isokorb® moduulelementen zijn zonder enige technische aanpassing te combineren met IDock® en zorgen voor een zekere verankering.

Efficiencyvoordelen

De prefab betonelementen zijn vanaf 24 uur na montage al volledig belastbaar en leveren een besparing op in tijd en materieel.

Flexibiliteit

U kiest zelf wanneer u de betonelementen verankert: direct na de ruwbouw of pas tijdens de afbouwfase.

Downloads
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Brochures
Brochure Schöck IDock® - achteraf verankeren betonelementen
pdf, 358,67 KB (26.07.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be