zoeken
ILU_IK_Produktmotiv-Isokorb-K35-V1-Fingerloesung_16z9_FHD.jpg

Thermisch isoleren op hoog niveauMet Schöck Isokorb® technologie

Een bouwknoop (koudebrug) is een verbinding in de constructie waar warmteverlies kan plaatsvinden. Bij het verankeren van uitkragende bouwdelen, zoals balkons of galerijen, aan de achterliggende constructie ontstaat zo’n bouwknoop. Deze verbinding moet goed geïsoleerd zijn om ervoor te zorgen dat kou van buiten niet naar binnen geleid wordt en schade aan de constructie veroorzaakt. Bij onvoldoende thermisch isolatie neemt het warmteverlies toe en bestaat er kans op vochtige muren en schimmelvorming.

meer

Voor een energie-efficiënte verankering

Schöck Isokorb® is een constructief verankeringssysteem dat de bouwdelen thermisch scheidt en daarmee de schadelijke effecten van bouwknopen minimaliseert. Het Isokorb® element is onderdeel van de constructie en biedt de perfecte oplossing voor het thermisch isoleren van de aansluiting. Het brede productprogramma geeft architecten en stabiliteitsingenieurs voor elke toepassing een duurzame oplossing, met behoud van ontwerpvrijheid.

Bij nieuwbouw en renovatie biedt Schöck Isokorb® u de zekerheid van een hoogwaardige en energie-efficiënte aansluiting van uitkragende bouwdelen.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be