zoeken
BIL_NEWS_Isokorb_RKS_16z9_FHD.jpg

Een duurzame balkonrenovatie Met Schöck Isokorb® RT

Met Schöck Isokorb® type RT kunt u ook bij renovatie op de vertrouwde Schöck Isokorb® technologie rekenen. Deze thermische onderbreking is speciaal ontwikkeld voor het vervangen of aanbouwen van balkons en galerijen aan een bestaand gebouw.

meer

Meer mogelijkheden bij renovatie

De Schöck Isokorb® RT technologie biedt architecten, ingenieurs en aannemers nieuwe mogelijkheden voor het energiezuinig en efficiënt renoveren van balkons. Bij oude gebouwen is vaak niet aan een balkon gedacht of is de thermische isolatie onvoldoende. In deze gevallen biedt Schöck Isokorb® RT de beste oplossing.

Met Schöck Isokorb® RT worden bestaande balkons vervangen of kunnen nieuwe balkons aan een bestaand gebouw verankerd worden. Voor beide situaties biedt deze thermische onderbreking een duurzame oplossing.

Schöck Isokorb® RT is beschikbaar voor beton-beton en beton-staalaansluitingen en verankert ondersteunde en uitkragende balkons of galerijen. Het element minimaliseert het warmteverlies en voorkomt koudebruggen bij bouwknopen, waardoor bij renovatie dezelfde standaarden als bij nieuwbouw worden behaald. Schöck Isokorb® RT is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor toepassing in passiefhuizen.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® R
pdf, 575,08 KB (28.10.2013)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)