zoeken
Schöck Isokorb® RT type SK – thermische onderbreking voor vrij uitkragende staalconstructies bij renovatie

Schöck Isokorb® RT type SK

Schöck Isokorb® RT type SK is een thermische onderbreking voor het renoveren van gebouwen waarbij een nieuw vrij uitkragend staalelement aan de achterliggende betonconstructie wordt aangebracht. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte en is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® RT type SK neemt bij vrij uitkragende staalconstructies momenten en dwarskrachten op.

 

meer

Met Schöck Isokorb® RT type SK zijn ontwerpers zeker van een goede thermische isolatie, gecombineerd met een optimale verankering van vrij uitkragende balkons. Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen.

De Isokorb® RT type SK elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering adviseert graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

Met de Schöck Isokorb® RT technologie worden balkons van buitenaf verankerd, zonder verstoring van de binnenruimte.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Productvideo Schöck Isokorb® RT
Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® R
pdf, 575,08 KB (28.10.2013)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be