zoeken
Schöck Isokorb® RT type SQ – thermische onderbreking voor ondersteunde staalconstructies bij renovatie

Schöck Isokorb® RT type SQ

Schöck Isokorb® RT type SQ is een thermische onderbreking voor het renoveren van een gebouw waarbij een ondersteunde staalconstructie wordt aangebracht. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte en is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® RT type SQ neemt bij ondersteunde stalen balkons en galerijen horizontaal- en dwarskrachten op.

 

meer

Met Schöck Isokorb® RT type SQ zijn ontwerpers zeker van een goede thermische isolatie, gecombineerd met een optimale verankering van ondersteunde balkons en galerijen. Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen.

De Isokorb® RT type SQ elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering adviseert graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

Met de Schöck Isokorb® RT technologie worden balkons van buitenaf verankerd, zonder verstoring van de binnenruimte.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Productvideo Schöck Isokorb® RT
Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® R
pdf, 575,08 KB (28.10.2013)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be