zoeken
Schöck Isokorb® XT type A - thermische onderbreking voor dakopstanden

Schöck Isokorb® T type A

De thermische prestaties van Schöck Isokorb® T type A maken het energiezuinig ontwerpen van dakopstanden en borstweringen mogelijk. Schöck Isokorb® T type A is de enige constructieve thermische onderbreking voor de plaatselijke verankering van dakopstanden aan dakvloeren.

meer

De Isokorb® T type A maakt uitwendig isoleren (inpakken) overbodig. U krijgt meer vrijheid en kan slanke, esthetische dakopstanden ontwerpen, met goede bouwfysische eigenschappen.

Schöck Isokorb® T type A-MM1 en T type A-MM2 is zo ontworpen dat het voldoet aan de bouwfysische en statische eisen voor dakopstanden en borstweringen.

  • Schöck Isokorb® T type A-MM1 voor dakopstanden
  • Schöck Isokorb® T type A-MM2 voor borstweringen

De Isokorb® T type A elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Energieneutraal bouwen

Schöck Isokorb® T scheidt bouwdelen thermisch van elkaar en heeft een zeer lage psi-waarde.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be