zoeken
Schöck Isokorb®T type B – thermische onderbreking voor uitkragende balken en consoles

Schöck Isokorb® T type B

Schöck Isokorb® T type B is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van bouwknopen bij uitkragende balken (consoles). Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90) en uitgevoerd met 80 mm isolatie van Neopor®.

 

meer

Schöck Isokorb® T type B draagt momenten en dwarskrachten over en maakt het mogelijk om grotere krachten op te nemen. Hierdoor zijn uitkragende balken/consoles slanker uit te voeren. De uitstekende bouwfysische eigenschappen maken energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk.

De Isokorb® T type B elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden meestal op maat gemaakt, tot een maximumhoogte van 1500 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

De Isokorb® elementen worden in de fabriek ingebouwd en als totaaloplossing op de bouw geleverd en vragen geen extra bouwkundige aanpassingen.

Oplossingen op maat

Alle elementen worden op maat gemaakt en onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® T – Deeldocument beton-beton aansluitingen
pdf, 332,00 KB (17.03.2020)
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® T – Deeldocument type B
pdf, 1,36 MB (17.03.2020)
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® XT/T
pdf, 601,09 KB (10.02.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be