zoeken
BIL_NEWS_Produktmotiv_KST_16z9_FHD.jpg

De slimme oplossing voor staalconstructiesMet Schock Isokorb® T type S

Schöck Isokorb® T type S heeft zich in België en Europa bewezen als de perfecte oplossing ter voorkoming van de nadelige effecten van thermische bruggen. De combinatie van bouwfysische kwaliteit met constructieve zekerheid maken dat Isokorb® T type S met veel succes in de woning- utiliteits- en industriële bouw wordt toegepast.

meer

Flexibiliteit bij nieuwbouw en renovatie

Schöck Isokorb® T type S is een constructieve verankering voor het thermisch onderbreken van uitkragende staalliggers aan de achterliggende staalconstructie. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte.

Schöck Isokorb® T type S is een modulair systeem waarmee op basis van de gewenste hoogte en op te nemen krachten het element eenvoudig samen te stellen is. Het element neemt hoge toelaatbare krachten op en draagt momenten, dwarskrachten, druk- en trekkrachten over. Deze thermische onderbreking is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie.

Het element is eenvoudig te monteren op en tussen de kopplaten en is aan te sluiten op alle gangbare staalprofielen. Met Schöck Isokorb® T type S worden stalen balkons en galerijen op duurzame wijze verankerd en voorkomt men onnodig warmteverlies en koudebruggen.

De Isokorb® T type S elementen zijn met modulen in verschillende hoogten samen te stellen. Onze afdeling Engineering ondersteunt u graag bij oplossingen op maat.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® KS en KST
pdf, 2,20 MB (04.02.2014)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,06 MB (04.07.2019)
Software
Software Schöck Isokorb® KST
Version 2.0.1.0
exe, 52,79 MB (08.05.2014)