zoeken
BIL_NEWS_Produktmotiv_KST_16z9_FHD.jpg

De slimme oplossing voor staalconstructiesMet Schock Isokorb® T type S

Schöck Isokorb® T type S heeft zich in België en Europa bewezen als de perfecte oplossing ter voorkoming van de nadelige effecten van thermische bruggen. De combinatie van bouwfysische kwaliteit met constructieve zekerheid maken dat Isokorb® T type S met veel succes in de woning- utiliteits- en industriële bouw wordt toegepast.

meer

Flexibiliteit bij nieuwbouw en renovatie

Schöck Isokorb® T type S is een constructieve verankering voor het thermisch onderbreken van uitkragende staalliggers aan de achterliggende staalconstructie. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte.

Schöck Isokorb® T type S is een modulair systeem waarmee op basis van de gewenste hoogte en op te nemen krachten het element eenvoudig samen te stellen is. Het element neemt hoge toelaatbare krachten op en draagt momenten, dwarskrachten, druk- en trekkrachten over. Deze thermische onderbreking is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie.

Het element is eenvoudig te monteren op en tussen de kopplaten en is aan te sluiten op alle gangbare staalprofielen. Met Schöck Isokorb® T type S worden stalen balkons en galerijen op duurzame wijze verankerd en voorkomt men onnodig warmteverlies en koudebruggen.

De Isokorb® T type S elementen zijn met modulen in verschillende hoogten samen te stellen. Onze afdeling Engineering ondersteunt u graag bij oplossingen op maat.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Nieuws
Teaserbild-Variante-Blau-2.svg
Diversiteit vraagt om ordening
Schöck Isokorb®
Ons productprogramma is door de jaren heen hard gegroeid en er zijn veel nieuwe Isokorb® types bijgekomen, daarom worden de namen nu aangepast.
Highlights
BIL_IK_PRO_Isokorb-T-S-R0-X80-D16-20-Ensemble_ZF4_V1_16z9_FHD.jpg
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

Het modulaire en eenvoudige systeem vergemakkelijkt de inbouw en geeft de mogelijkheid om de elementhoogte naar wens aan te passen.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Software
Software Schöck Isokorb® KST
Version 2.0.1.0
exe, 52,79 MB (08.05.2014)