zoeken
Schöck Isokorb® XT type SQ – thermische onderbreking voor ondersteunde staalconstructies

Schöck Isokorb® T type SQ

Schöck Isokorb® T type SQ is een constructieve verankering voor het onderbreken van bouwknopen bij ondersteunde staalconstructies. Het element is een unieke verbinding tussen beton en staal met 80 mm isolatiedikte. Schöck Isokorb® T type SQ draagt dwarskrachten over naar de achterliggende constructie.

 

meer

Met Schöck Isokorb® T type SQ worden ondersteunde staalelementen thermisch gescheiden van de betonconstructie. Het element verankert moderne ondersteunde stalen balkons en galerijen op een energie-efficiënte wijze en voorkomt onnodig warmteverlies en koudebruggen.

De Isokorb® T type SQ elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Unieke verbinding

Een unieke constructieve thermische ontkoppeling van beton-staal verbindingen. Verankert staalconstructies zonder risico op condensatie, schimmel of corrosie.

Hoge inbouwtoleranties

Om onnauwkeurigheden bij de inbouw op te vangen hebben de Isokorb® QS elementen ruime stelmogelijkheden tot 10mm.

Downloads
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Certificaten
Zulassung Schöck Isokorb® type KS-QS DIBt vom 05.08.2010 (Allemand)
pdf, 6,14 MB (06.09.2010)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be