zoeken
Schöck Isokorb® EQ module – voor aardbevingsbestendig verankeren

Schöck Isokorb® EQ module

Schöck Isokorb® EQ module wordt toegepast voor het aardbevingsbestendig verankeren van balkons en galerijen. Het element draagt trek-, druk- en dwarskrachten over en wordt in seismische gebieden toegepast als horizontale versterking/versteviging van de verankering tegen ‘opzwiepen’ van het betonelement.

meer

Schöck Isokorb® EQ is uitgevoerd met 80 mm isolatie en minimaliseert het warmteverlies en voorkomt koudebruggen. Het element is leverbaar in brandwerende uitvoering (REI120). De Isokorb® EQ-module wordt altijd toegepast in combinatie met een van de Schöck Isokorb® typen K, Q, QP of D.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Zekerheid bij aardbevingen

Schöck Isokorb® EQ is de enige thermische onderbreking voor aardbevingsbestendig verankeren en wordt al jaren succesvol toegepast in Frankrijk en Italië.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument beton-beton aansluitingen
pdf, 57,61 MB (07.06.2019)
Brochures
Brochure Schöck Isokorb®
pdf, 2,78 MB (13.09.2013)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,06 MB (04.07.2019)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be