zoeken
Schöck Isokorb® EQXT module – voor aardbevingsbestendig verankeren

Schöck Isokorb® EQXT module

De Schöck Isokorb® type EQXT wordt toegepast voor het aardbevingsbestendig verankeren van vrij uitkragende balkons en galerijen. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorb® type EQXT draagt bij vrij uitkragende betonelementen horizontale trek-, druk- en dwarskrachten over en draagt in combinatie met Isokorb® KXT ook negatieve momenten over.

 

meer

De Isokorb® EQXT-module is uitgevoerd met 120 mm isolatiedikte en minimaliseert het warmteverlies en voorkomt koudebruggen. Het element wordt altijd toegepast in combinatie met Schöck Isokorb® typen KXT, QXT, QPXT of DXT.

De Isokorb® type EQXT elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Unieke verankeringsoplossing

Schöck Isokorb® EQXT is de enige thermische onderbreking voor aardbevingsbestendig verankeren en wordt al jaren succesvol toegepast in Frankrijk en Italië.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,42 MB (26.09.2018)
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® XT
pdf, 1,27 MB (09.02.2012)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,06 MB (04.07.2019)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be