zoeken
Schöck Isokorb® type FXT: thermische onderbreking voor borstweringen

Schöck Isokorb® type FXT

Schöck Isokorb® type FXT voorziet in een optimale en betrouwbare thermische onderbreking bij voorgehangen borstweringen. Het element heeft 120 mm isolatiedikte en draagt normaalkrachten, momenten en dwarskrachten over.

 

meer

Schöck Isokorb® type FXT wordt eenvoudig in de wapening geïntegreerd en zorgt voor een verticale thermische scheiding van de bouwdelen. Het element biedt volledige ontwerpvrijheid en laat toe om slanke borstweringen te ontwerpen.

De Isokorb® type FXT elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Eenvoudige inbouw

Het element is eenvoudig met de wapening te integreren en verlicht daarmee de inbouw. Onze inbouwhandleidingen helpen daar stap voor stap bij.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,42 MB (26.09.2018)
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® XT
pdf, 1,27 MB (09.02.2012)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,06 MB (04.07.2019)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

Telefax: +32 9 261 00 71

E-mail: techniek@schock-belgie.be