zoeken

Schöck Isokorb® type RQP+RQP

Schöck Isokorb® type RQP+RQP – thermische onderbreking voor ondersteunde balkons bij renovatie

Schöck Isokorb® type RQP+ RQP is een thermische onderbreking voor het renoveren van gebouwen waarbij een ondersteunde beton-betonconstructie wordt aangebracht. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte en is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® type RQP+RQP neemt bij ondersteunde balkons en loggia’s positieve en negatieve dwarskrachten op.

Met Schöck Isokorb® type RQP+RQP zijn ontwerpers zeker van een goede thermische isolatie, gecombineerd met een optimale verankering van ondersteunde balkons en loggia’s. Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen.

Schöck Isokorb® type RQP+RQP is standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering adviseert graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

Met de Schöck Isokorb® R technologie worden balkons van buitenaf verankerd, zonder verstoring van de binnenruimte.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Productvideo Schöck Isokorb® R
Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorb® R
pdf, 575,08 KB (28.10.2013)
Brochures
Product catalogus - Betrouwbare en duurzame oplossingen
pdf, 5,74 MB (07.11.2018)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

Telefax: +32 9 261 00 71

E-mail: techniek@schock-belgie.be