zoeken
BIL_HIGHLIGHT_Produktmotiv_IK_KS_16z9_FHD.jpg

Een unieke beton-staal verbinding Met Schöck Isokorb® XT/T type SK en SQ

Staal is een veel toegepast constructiemateriaal, ook in de bouw van appartementen. Omdat staal zeer goed warmte geleidt, is het gevaar op koudebruggen en de vorming van condensatie en schimmel groter. Bij het aansluiten van stalen balkons of galerijen aan een achterliggende betonconstructie is het dus belangrijk om hier rekening mee te houden.

meer

Unieke thermische onderbreking

Schöck Isokorb® XT/T type SK en SQ scheiden bouwdelen thermisch en minimaliseren bij beton-staal verbindingen het warmteverlies en de kans op bouwschade door koudebruggen. Deze unieke verankering zorgt voor veilige en duurzame verbindingen bij vrij uitkragende (Isokorb® XT/T type SK) en ondersteunde (Isokorb® XT/T type SQ) stalen balkons en galerijen. Deze Isokorb® elementen zijn zeer eenvoudig in te bouwen, waardoor er tijd bespaard wordt op de werf. Schöck Isokorb® XT/T type SK en SQ nemen hoge belastingen op, waardoor grote uitkragingen mogelijk zijn en de ontwerpvrijheid behouden blijft.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Nieuws
Teaserbild-Variante-Blau-2.svg
Diversiteit vraagt om ordening
Schöck Isokorb®
Ons productprogramma is door de jaren heen hard gegroeid en er zijn veel nieuwe Isokorb® types bijgekomen, daarom worden de namen nu aangepast.
Downloads
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)