zoeken
Schöck Isokorb® XT type B - thermische onderbreking voor consoles en uitkragende balken

Schöck Isokorb® XT type B

Schöck Isokorb® T type B is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van bouwknopen bij uitkragende balken en consoles. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® XT type B draagt momenten en dwarskrachten over.

 

meer

De Schöck Isokorb® XT type B elementen zijn verder geoptimaliseerd om energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk te maken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor®, wat zorgt voor een lagere warmtegeleiding en betere thermische isolatie.

Met deze thermische onderbreking is het mogelijk grotere krachten op te nemen bij uitkragende balken/consoles. Hierdoor is het mogelijk om uitkragende balken/consoles slanker te ontwerpen en geeft daarmee meer ontwerpvrijheid.

De Isokorb® XT type B elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden op maat gemaakt, tot een maximumhoogte van 1500 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Hogere capaciteiten

Neemt meer krachten op waardoor consoles slanker uitgevoerd kunnen worden en verhoogt daarbij de thermisch isolatie door het tegengaan van koudebruggen.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be