zoeken
Schöck Isokorb® XT type D - thermische onderbreking voor doorlopende betonvloeren

Schöck Isokorb® XT type D

Schöck Isokorb® XT type D is een constructieve thermische onderbreking voor balkonplaten die onderdeel zijn van de dragende vloerconstructie. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorb® XT type D draagt zowel positieve als negatieve momenten en dwarskrachten over bij uitkragende betondelen.

 

meer

De nieuwe generatie Schöck Isokorb® XT type D elementen zijn verder geoptimaliseerd om een nog hogere thermische isolatie te bereiken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor® en een brengt het warmteverlies terug tot een minimum en om hoge isolatiestandaarden te bereiken.

De Isokorb® XT type D elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 280 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Energiezuinig bouwen

Schöck Isokorb® scheidt bouwdelen thermisch van elkaar en heeft een zeer lage psi-waarde.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be