zoeken
Schöck Isokorb® XT type K - thermische en geluidsisolatie voor vrij uitkragende balkons uit beton

Schöck Isokorb® XT type K

Schöck Isokorb® XT type K is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van bouwknopen bij balkons en galerijen. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorb® XT type K neemt bij vrij uitkragende betonelementen momenten en dwarskrachten op.

 

meer

De nieuwe generatie Schöck Isokorb® XT type K elementen zijn verder geoptimaliseerd om een nog betere thermische isolatie te verwezenlijken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor® en een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton. Het nieuwe HTE-Compact® drukelement heeft een lagere warmtegeleiding en een hogere draagkracht waardoor de bouwfysische en constructieve prestaties verder zijn verbeterd. Voor een hogere draagkracht zijn de elementen met een hogere capaciteit uitgerust met een speciale beugel waardoor de krachten achter het drukelement veilig worden overgedragen.

Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen. Schöck Isokorb® XT type K brengt het warmteverlies terug tot een minimum en maakt het mogelijk om hoge isolatiestandaarden te bereiken. Met de Schöck Isokorb® XT type K heeft u de thermische onderbrekingen met de beste bouwfysische eigenschappen.

De Isokorb® XT type K elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Moduulelementen

Door optimalisatie van de constructieve componenten zijn de elementen deelbaar en te leveren in lengten van 250 mm, 500 mm en 1000 mm.

Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Wij zijn de nieuwe Isokorb®
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be