zoeken
BIL_IK_PRO_Isokorb-IDKXT_16z9_FHD.jpg

Schöck Isokorb® XT type K-E

Schöck Isokorb® XT type K-E is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van bouwknopen bij balkons en galerijen. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorb® XT type K-E neemt bij vrij uitkragende betonelementen momenten en dwarskrachten op.

meer

De nieuwe generatie Schöck Isokorb® XT K-E elementen zijn verder geoptimaliseerd om een nog betere thermische isolatie te verwezenlijken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor® en een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton. Het nieuwe HTE-Compact® drukelement heeft een lagere warmtegeleiding en een hogere draagkracht waardoor de bouwfysische en constructieve prestaties zijn verbeterd. Voor een hogere draagkracht zijn de elementen met een hogere capaciteit uitgerust met een speciale beugel waardoor de krachten achter het drukelement veilig worden overgedragen.

Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen. Schöck Isokorb® XT type K-E brengt het warmteverlies terug tot een minimum en maakt het mogelijk om hoge isolatiestandaarden te bereiken. Met de Schöck Isokorb® XT K-E heeft u de thermische onderbrekingen met de beste bouwfysische eigenschappen.

Voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen met Schöck IDock® worden Schöck Isokorb® XT type K-E-M2-V2, XT type K-E-M4-V1, XT type K-E-M6-V1 of XT type K-E-M8-V1 toegepast. Deze elementen zijn deelbaar (250 mm en 500 mm) en standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm.

Contacteer voor achteraf montage en oplossingen op maat onze afdeling Engineering.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Betrouwbare combinatie

Schöck IDock® combineert innovatie met de bewezen Isokorb® technologie, waardoor ook bij achteraf montage een betrouwbare verankering ontstaat.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Brochures
Brochure Schöck IDock® - achteraf verankeren betonelementen
pdf, 358,67 KB (26.07.2017)
Wij zijn de nieuwe Isokorb®
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be