zoeken
Schöck Isokorb® type QXT - Thermische onderbreking voor het overdragen van dwarskrachten

Schöck Isokorb® XT type Q-E

De Schöck Isokorb® XT Q-E elementen zijn verder geoptimaliseerd om een nog hogere thermische isolatie te bereiken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor® en een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton. Het nieuwe HTE-Compact® drukelement heeft een lagere warmtegeleiding en een hogere draagkracht waardoor de bouwfysische en constructieve prestaties verder zijn verbeterd.

 

meer

Het element is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “passiefhuis gecertificeerd component” voor balkonaansluitingen.

Voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen met Schöck IDock® worden Schöck Isokorb® XT typen Q-E-(Z) toegepast. Deze elementen zijn deelbaar (250 mm en 500 mm) en standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. De volgende Isokorb® XT typen Q-E zijn beschikbaar in combinatie met IDock®:

XT type Q-E: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij doorgaande en geconcentreerde opleggingen.
XT type Q-E-Z: Element zonder drukelement. Voor het overdragen van positieve dwarskrachten bij doorgaande en punctuele opleggingen, waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.

Contacteer voor achteraf montage en oplossingen op maat onze afdeling Engineering.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Betrouwbare combinatie

Schöck IDock® combineert innovatie met de bewezen Isokorb® technologie, waardoor ook bij achteraf montage een betrouwbare verankering ontstaat.

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Brochures
Brochure Schöck IDock® - achteraf verankeren betonelementen
pdf, 358,67 KB (26.07.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be