zoeken
Schöck Isokorb® XT type SQ – thermische onderbreking voor ondersteunde staalconstructies

Schöck Isokorb® XT type SQ

Schöck Isokorb® XT type SQ is een constructieve verankering voor het onderbreken van bouwknopen bij ondersteunde staalconstructies. Het element is een unieke verbinding tussen beton en staal met 120 mm isolatiedikte en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® XT type SQ draagt dwarskrachten over naar de achterliggende constructie.

 

meer

Met Schöck Isokorb® XT type SQ worden ondersteunde staalelementen thermisch gescheiden van de betonconstructie. Het element verankert moderne ondersteunde stalen balkons en galerijen op een energie-efficiënte wijze en voorkomt onnodig warmteverlies en koudebruggen.

De Isokorb® XT type SQ elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 tot 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Unieke verbinding

Een unieke constructieve thermische ontkoppeling van beton-staal verbindingen. Verankert staalconstructies zonder risico op condensatie, schimmel of corrosie.

Hoge inbouwtoleranties

Om onnauwkeurigheden bij de inbouw op te vangen hebben de Isokorb® QS elementen ruime stelmogelijkheden tot 10mm.

Downloads
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Certificaten
Zulassung Schöck Isokorb® type KS-QS DIBt vom 05.08.2010 (Allemand)
pdf, 6,14 MB (06.09.2010)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be