zoeken
Schöck Isokorb® XT type W - thermische onderbreking voor verdiepingshoge wandelementen

Schöck Isokorb® XT type W

Schöck Isokorb® XT type W is een constructieve thermische onderbreking voor uitkragende wandelementen. Het element is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorb® XT type W draagt hoge buigmomenten en dwarskrachten over en is in staat horizontale dwarskrachten op te nemen.

 

meer

Het element heeft 120 mm isolatie van Neopor®, waardoor de warmtegeleiding vermindert en wandelementen beter thermisch geïsoleerd zijn. Het element bestaat uit tenminste drie delen en wordt afhankelijk van de gewenste hoogte geleverd met een extra isolatiedeel.

De Isokorb® XT type W elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden op maat gemaakt. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorb® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Flexibele opbouw

Het element wordt in meerdere delen geleverd en heeft, afhankelijk van de hoogte, extra isolatiedelen. 

Oplossingen op maat

Onze technische adviseurs gebruiken hun deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorb® XT (120mm)
pdf, 2,44 MB (26.08.2020)
Brochures
Product catalogus
pdf, 6,24 MB (15.05.2020)
Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be