zoeken

De coronacrisis Hoe Schöck België ermee omgaat

200167_Bbea_Newsletter_Corona_BE-nl_rz3.jpg
Het Coronavirus (Covid-19) brengt ons in een situatie die we nooit eerder hebben meegemaakt.

Het is heel belangrijk dat we erin slagen om een verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dammen. Dit is nodig om de gezondheid van ons allemaal niet in gevaar te brengen.

Schöck België sluit zich uiteraard aan bij de maatregelen die door de federale overheid zijn genomen en probeert deze in de praktijk om te zetten, iets wat we ook merken bij onze klanten.

Hierbij willen we u dan ook informeren over de door ons genomen maatregelen:

Sedert begin vorige week werken onze medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit. Voor werk dat niet van thuis kan gebeuren, zorgen we voor permanentie op ons kantoor in Gentbrugge.

We blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 09/261 00 70 maar bij voorkeur via e-mail info@schock-belgie.be voor bestellingen of techniek@schock-belgie.be voor prijsaanvragen en adviezen.

Onze medewerkers die instaan voor de calculatie werken verder en prijsaanvragen worden zo snel mogelijk behandeld. Productie in Duitsland blijft lopen, waardoor de levertermijnen op dit moment nog niet gewijzigd zijn. We brengen u uiteraard op de hoogte mocht dit veranderen.

Deze maatregelen zijn het resultaat van de huidige situatie en zullen aangepast worden aan de evolutie van de pandemie. Uiteraard blijven we u tijdig informeren over de beschikbaarheid van onze diensten.

We hopen dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het respecteren van de door de overheid genomen maatregelen en zijn ervan overtuigd dat we op die manier de crisis zullen overwinnen.

Draag zorg voor uzelf en uw naasten.