zoeken

PassiveHouse Beurs 2014 Stand A403

News_Passivhouse_470x260px_RGB_Newsseite
Schöck België neemt van 12 tot 14 september deel aan de PassiveHouse Beurs 2014. Dé beurs op het gebied van energiezuinig bouwen, verbouwen en wonen.

De PassiveHouse Beurs is de grootste beurs op het gebied van passief bouwen in de Benelux en sluit aan bij onze innovaties op het gebied van koudebrugonderbrekingen en wapeningstechniek. De PassiveHouse Beurs 2014 wordt georganiseerd door de onafhankelijke organisaties Passiefhuis-Platform en Plate-forme Maison Passive. Doorlopend zijn er vrij toegankelijke lezingen waarin de verschillende facetten van passief en energiebewust bouwen en verbouwen aan bod komen.

Tijdens de beurs vertellen wij u graag meer over onze oplossingen voor een duurzame toekomst:

De Isokorb® van de toekomst
De Schöck Isokorb® XT is een nieuwe generatie Isokorb®. De Isokorb® XT voldoet aan de hoge thermische eisen van passiefhuizen en de Energie Prestatie Regelgeving voor het jaar 2021. De dikkere isolatie uit Neopor® (120 mm) en de gereduceerde staafdiameter leiden tot verlaagde thermische verliezen. Het kleinere HTE drukelement verbetert de thermische prestaties, zonder aan druksterkte te verliezen. Door deze aanpassingen is er een verhoogde thermische prestatie van 20% en ontstaat er een balkonaansluiting welke is gecertificeerd als "koudebrugarme constructie".

Van betonwand naar isolatiepaneel
Het Schöck Thermoanker vervangt de klassieke koppelwapening bij hollewandsystemen en sandwichwanden en verwezenlijkt een perfecte isolatie. Het Thermoanker wordt gemaakt van ComBAR® glasvezelwapening en heeft een zeer geringe warmtegeleiding (0,5 W/m•K). Door de specifieke eigenschappen van ComBAR® en de eenvoud waarmee het anker zich laat verwerken, biedt Thermoanker een kostenefficiënte en duurzame oplossing.

Wilt u meer weten over deze oplossingen of onze oplossingen bij renovatie? Bezoekt u dan onze stand! Stuur uw naam en adresgegevens naar info@schock-belgie.be en u ontvangt per omgaande een uitnodigingskaart voor de beurs.

Algemene informatie
Datum: 12, 13 en 14 september 2014
Locatie: Tour & Taxis, Havenlaan 86c 1000 te Brussel.
Route: via de website van de PassiveHouse Beurs

Graag tot ziens op de PassiveHouse Beurs 2014, stand A403!