zoeken

Save the date Archi Top Event 2016

schoeckmedia_News_Messe_Archi_Top_Event_BE_470x260px_RGB_Newsseite[19534]_schoeckmedia_image_thumbnailscheme_1280x1900.jpg
Op 29 en 30 september neemt Schöck deel aan het tweejaarlijkse Archi Top Event in de Waagnatie in Antwerpen. Een must voor architecten en bouwheren.

Tijdens het Archi Top Event presenteert Schöck op haar stand een belangrijke innnovatie op het gebied van contactgeluid isolatie: Schöck Tronsole®.

Schöck Tronsole® voorkomt hinderlijk contactgeluid in trappenhuizen en verbetert de akoestiek in het trappenhuis aanzienlijk. Daarnaast laat het zich zeer eenvoudig verwerken, zonder constructieve aanpassingen. Deze oplossing biedt voor elke trap een passende oplossing en wordt in Duitsland en Frankrijk al veelvoudig toegepast. Op het Archi Top Event presenteren wij Schöck Tronsole® aan de Belgische markt. Wij vertellen u meer over de bijzondere eigenschappen en maken u graag enthousiast voor het toepassen van Tronsole® in uw project.

Lezing & aanmelden

Schöck geeft tijdens het event ook een inhoudelijk lezing over dit nieuw product. In zaal 2 vindt om 12.30 de lezing plaats "Schöck Tronsole®: de perfecte contactgeluidsisolatie in een traphal".

Meld u hier gratis aan voor deelname aan de beurs en bezoek onze lezing. Op de website van het event vindt u een volledig overzicht van de sprekers en thema's.

Praktisch informatie
Standnummer: A08
Lezing: Zaal 2
Tijd lezing: 12.30 uur

Locatie: Waagnatie Antwerpen
Adres: Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Datum: 29 en 30 september
Website: www.architop.be
Route: Google Maps

Wij kijken ernaar uit u op onze stand en tijdens onze lezing te mogen verwelkomen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren op het nummer 09 261 00 70.