zoeken

Schöck België PassiveHouse Beurs 2013

News_Brussel_470x260px_x3_RGB_Newsseite
Van 3 – 5 mei heeft Schöck België deelgenomen aan de PassiveHouse Beurs in Brussel.

De PassiveHouse Beurs 2013 is een vakbeurs gericht op passief bouwen en verbouwen. Schöck België heeft, als specialist op het gebied van koudebrug onderbrekingssystemen, deelgenomen aan de beurs. Op de stand zijn onze bouwkundige oplossingen op het gebied van koudebruggen en glasvezelwapening getoond. Vooral voor de Schöck Isokorb® R en Schöck Thermoanker was veel belangstelling.

Schöck Isokorb® R is een aanvulling op het bestaande Schöck Isokorb® gamma en is speciaal ontwikkeld voor renovaties. Met de Isokorb® R is het nu ook mogelijk om bij renovatie een balkon in te bouwen zonder koudebrug en tegelijkertijd te profiteren van een optimale krachtoverdracht.

Schöck Thermoanker is de oplossing bij het wapenen van in de kern geïsoleerde hollewandsystemen en sandwichelementen. Het Thermoanker neemt de functie van de koppelverankering over en verbetert de thermische eigenschappen van de wand.

Voor meer informatie over Schöck Isokorb® of onze andere innovatieve bouwoplossingen kunt u met ons contact opnemen via 09 261 00 70 of info@schock-belgie.be.