zoeken

Schöck presenteert nieuw logo Dependable by design

BIL_NEWS_BE-nl_Markenpositionierung_16z9_FHD.jpg
Wij presenteren ons nieuwe logo! Met de claim “Dependable by design” zetten wij onze kwaliteiten en sterkten als organisatie nog meer kracht bij.

In ruim 50 jaar hebben wij onze ervaring en expertise opgebouwd in het oplossen van koudebruggen bij bouwknopen. Wereldwijd hebben wij miljoenen verankeringsoplossingen ontworpen, uitgeleverd en geïnstalleerd. Onze klanten zijn daardoor verzekerd van kwaliteit, zekerheid en deskundigheid om complexe vraagstukken op te lossen.

Competentie maakt betrouwbaar

Onze competenties zijn altijd de basis geweest van ons succes als organisatie wereldwijd. Dankzij technische zekerheid, adviesvaardigheid, specialistische kennis en innovatie kunnen wij producten ontwikkelen die bijdragen aan de constructieve en bouwfysische kwaliteit van een gebouw.

Voor Schöck zijn deskundigheid en betrouwbaarheid kernwaarden en essentieel bij het leveren van onze producten en diensten. Deze eigenschappen hebben wij samengevat in onze ambitie “competence creates reliability in construction”. Deze ambitie is in het nieuwe logo krachtig vertaald in de claim: Dependable by design.

Betrouwbare oplossingen en advies

Met de nieuwe claim benadrukken we nog sterker dat Schöck uw gewenste sparringspartner is rondom het oplossen van bouwknopen. Een partner waarop u kunt vertrouwen om met de juiste oplossing te komen en die altijd de technische zekerheid biedt die u zoekt. Onze engineers ondersteunen u van ontwerp tot uitvoering met passend advies rondom uw vraagstukken.

Vragen?

Heeft u vragen over het nieuwe logo of wenst u het nieuwe logo te ontvangen ter vervanging van het bestaande? Contacteert u ons dan via tel. +32 9 261 00 70 of info@schock-belgie.be.