Schöck Productcatalogus Alle innovaties samen

De Productcatalogus geeft een overzicht van het productgamma van Schöck België: de koudebrug onderbrekingssystemen, contactgeluidisolatie en wapeningstechniek. In de brochure vindt u onder andere meer informatie over:

Thermisch onderbreken

Schöck Isokorb® is een begrip in de bouwwereld als het gaat om constructieve thermische onderbrekingen, en dit voor nagenoeg elke situatie. Naast de oplossingen voor beton-beton, beton-staal en staal-staal verbindingen, zet Schöck met de Isokorb® XT (120mm isolatiedikte) een nieuwe standaard voor energiezuinig en passiefhuis bouwen. Verder is voor een duurzame en efficiënte renovatie van bestaande gebouwen de Schöck Isokorb® R ontwikkeld.

Montage achteraf

Schöck IDock® is een innovatie welke het mogelijk maakt prefab balkons, galerijen en luifels achteraf te monteren aan nieuwbouw. Met IDock® zijn prefab betonelementen al na 24 uur volledig belastbaar. Dit gepatenteerde systeem biedt flexibiliteit en bespaart tijd en materiaal.

Zeker wapenen

Schöck Combar® en Schöck Dorn zijn betrouwbare oplossingen voor wapenen in beton. Schöck Combar® is een uniek kunststof wapeningsmateriaal. Het is thermisch isolerend, corrosiebestendig, chemisch resistent, niet elektrisch geleidend en niet magnetisch. Hierdoor is Combar® zeer geschikt voor speciale constructies in bijv. ziekenhuizen, onderzoekslaboratoria en elektriciteitscentrales of spoorwegen.

De Schöck Dorn voorziet in een veilige overdracht van dwarskrachten bij dilatatievoegen. De deuvels zijn eenvoudig te verwerken en duurzaam.

Thermisch verankerde betonpanelen

Het Schöck Thermoanker is tegelijk afstandhouder en trekanker en biedt toch een hoogwaardige thermische isolatie bij geïsoleerde hollewandsystemen en sandwichpanelen.

Meer rust in huis

Met Schöck Tronsole® vermindert het geluid vanuit trappenhuizen. Deze hoogwaardige contactgeluidsisolatie biedt een efficiënte oplossing bij rechte en wenteltrappen en is zeer eenvoudig te verwerken.

Meer over al onze producten leest u in de nieuwe Productcatalogus.