zoeken

Schöck Thermoanker Project: Bike-Inn

1_News_ThermoAnker_470x260px_RGB_Newsseite
2_News_ThermoAnker_470x260px_RGB_Newsseite
3_News_ThermoAnker_470x260px_RGB_Newsseite
Het Thermoanker vervangt in betonwanden de klassieke koppelwapening en maakt ze tot echte isolatiepanelen, met een uiterst hoge isolatiewaarde.

Onlangs is één van de eerste projecten met Schöck Thermoanker gerealiseerd. Bij het nieuwe pand van de fietsenwinkel Bike-Inn in Herentals zijn prefab sandwichwanden met Schöck Thermoanker als koppelverankering gebruikt. Door de thermische eigenschappen van Thermoanker worden koudebruggen voorkomen en een perfecte isolatie verwezenlijkt. Daarenboven is het Thermoanker zeer eenvoudig te verwerken, waardoor een kostenefficiënte oplossing geboden wordt.

Thermoanker - Het beste materiaal
Het Thermoanker wordt gemaakt van Schöck ComBAR® glasvezel- wapening. ComBAR® heeft een zeer geringe warmtegeleiding (0,5 W/m•K), roest niet en reageert neutraal op chemicaliën, magnetisme en elektrische stroom. Thermoanker is zeer eenvoudig te verwerken en daardoor zeer efficiënt. Door deze specifieke eigenschappen zorgt het Thermoanker in hollewandsystemen en sandwichwanden voor een optimale thermische isolatie.

Thermoanker won de Duitse Innovatieprijs uitgereikt door de prefab betonindustrie. Lees hier alles over de voordelen van Schöck Thermoanker.