zoeken
ILU_NOV_Produktmotiv_Novomur_16z9_FHD.jpg

Schöck Novomur® & Novomur® LightThermische geïsoleerde muuraanzet

Bouwen op een gezonde basis met Schöck Novomur®. De aansluiting van dragende muren op de fundering zijn een kritisch punt bij de thermische isolatie van gebouwen. Een koudebrug, met warmteverlies en risico op vocht en schimmelvorming moet vermeden worden. Schöck Novomur® biedt een goede, energie-efficiënte en dragende oplossing. Naast thermisch isolerend is Novomur® ook waterwerend.

meer

Isoleren van de grond af

Schöck Novomur® en Novomur® Light bieden een koudebrugvrije oplossing bij een- en meergezinswoningen. Het element wordt direct ingebouwd bij de eerste rij bouwstenen, tussen het fundament en de dragende muur. Novomur® is een doeltreffende thermische isolatie van de grond af.

Het unieke van Schöck Novomur® is de combinatie van hoge opneembare drukkrachten met zeer goede warmte-isolerende eigenschappen. Het element heeft een lengte van 750 mm en is leverbaar voor muurdikten van 115 mm, 150 mm, 175 mm, 200 mm en 240 mm.

Schöck Novomur®, de sterke basis voor uw bouwwerk!

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be

Highlights
Schöck Novomur® - thermisch isoleren bij een- en meergezinshuizen
Constructief

Een constructieve oplossing met hoge draagkracht. Voor eengezinswoningen met Schöck Novomur® Light en voor meergezinswoningen met Schöck Novomur®.

Eenvoudig verwerkbaar

Snel, eenvoudig te plaatsen en verwerken. Het element hecht uitstekend aan alle soorten mortel.

Thermische isolatie

Uitstekende thermische isolatie. Reduceert energiekosten en voorkomt thermische bruggen, warmteverlies en bouwschade door vocht en schimmel.