zoeken
Schöck Signo® type U-0 uitsparingsbekisting

Schöck Signo® type U-0

Het Schöck Signo® type U-0 bekistingselement voor beton vervangt traditionele randbekistingen uit hout of polystyreen. Signo® type U-0 heeft geen dichtingsstrips en is geschikt voor uitsparingen zoals de randbekisting van trapbordessen, vensters en deuren en voor bekisting tot plafondhoogte.

 

meer

Het bekistingselement bestaat uit sterk verdicht vezelbeton en dient als verloren randbekisting. De Schöck Signo® wordt klaar voor montage geleverd. Tijdens de inbouw moet het alleen nog op lengte of in verstek worden gezaagd. Het profiel aan de achterkant garandeert een optimale verankering in het verse beton.

Schöck Signo® type U-0 is verkrijgbaar in hoogtes van 100 tot 400 mm en is 2,70 m lang.

Highlights
Eenvoudige montage

Voor een grotere efficiëntie bij de inbouw en op de werf. Schoren en afvoeren van traditionele randbekistingen is niet meer nodig.

Sterke verbinding in beton

Het profiel aan de achterkant zorgt voor een optimale verankering in het verse beton. Daarnaast heeft het oppervlak een mooie betonlook die schilderklaar is.

Past altijd

Eenzelfde product voor de randbekisting van trapbordessen, vensters en deuren. Daarnaast geen versperde muuropeningen meer op de werf.

Heeft u vragen over producten, projecten of oplossingen op maat?

Schöck Engineering

Telefoon: +32 9 261 00 70

E-mail: techniek@schock-belgie.be